Kami nak bagi FREEGIFT PERCUMA untuk anda. Teruskan bacaan sampai habis

TERBONGKAR!

HANYA DENGAN 2 BIJI SEHARI, ANAK ANDA AKAN GENIUS...
INSHAALLAH

Di Rumus Khas untuk Perkembangan Minda Kanak-Kanak

Lepas ni, 5 Masalah ‘Terbesar’ 

Anak-Anak Kat Malaysia Selesai…

Lemah ingatan, Tidak Fokus Belajar, Susah Bangun Pagi, Tak dengar Kata, Malas Belajar

Dah banyak kami dengar luahan dari hati ke hati ibubapa, ada yang dah beribu duit habis untuk supplement anak, dah cuba pil tablet dan minum jus itu ini, tapi tak ada perubahan jugak? Masih ditahap yang sama

Lepas ni tak payah pening dah sebab 

Tablet Genius HI-Q kan ada!

Tak Percaya? Video perkongsian Ibubapa ini bakal mengubah “kepercayaan” anda!

Lebih 37219+ Botol Terjual Sejak Pelancarannya!

Lebih 75% pengguna HI-Q memberikan Feedback/Testimoni Positif dan ini Menjadikan ianya Pilihan Utama untuk Supplement Tambahan Anak-Anak

100% Selamat Lulus KKM

(No.Rujukan : MAL20032113TC)

&

Mendapat Pensijilan Halal dari Jakim

Lemah Ingatan
Malas Belajar
Susah Bangun Pagi
Tak Dengar Kata
Tak Fokus Belajar

Berkesan Seawal 7 Hari lepas penggunaan

Dirumus khas & sangat efektif untuk perkembangan minda anak
  • Meningkatkan minat belajar
  • Meningkatkan tumpuan otak (fokus)
  • Mudah faham bila belajar
  • Anak mudah bangun pagi
  • Anak lebih mendengar kata
  • Anak mudah menghafal
  • Antibodi anak bertambah kuat

Formulasi Khas dengan Nano Teknologi, untuk minda anak

Siapa yang patut guna tablet
minda Hi-Q?
  • Anak yang susah bangun pagi
  • Tak minat belajar
  • Tak fokus dalam kelas
  • Tak dengar kata ibubapa
  • Sering lupa apa yang dihafal
  • sering tertidur ketika belajar
  • Sukar menghafal
  • Lemah matematik
  • Prestasi belajar tak ada peningkatan

100% Patuh Piawaian Farmaseutikal Kebangsaan

Tablet Genius Hi-Q telah melepasi ujian klinikal KKM dan terbukti tiada bahan-bahan berbahaya

1 Botol Tahan untuk sehingga 1 bulan

1 Botol Tablet Genius Hi-Q mengandungi 30 biji tablet.

Berikan Tenaga untuk Fokus

Menambah tenaga untuk anak yang selalu tertidur ketika belajar

Perisa original disukai kanak-kanak

Walaupun perasa original ramai kanak-kanak suka sebab rasanya manis dan sedap

Botol baru yang lebih kecil

Botol baru yang lebih kecil dan mudah dibawa

Betul ke Tablet Genius Hi-Q ni Berkesan?

Lihat apa kata pengguna kami beberapa hari yang lepas...

10/10

Lebih 80% memberikan feedback yang positif

Hari ini anda SANGAT SANGAT BERTUAH bila anda order sekarang...

Jika anda Order Sekarang, anda akan dapat FREEGIFT MISTERI bernilai RM120 Secara PERCUMA!

Freegift ini hanya akan diberi jika order di laman ini sahaja. Anda akan dapat freegift ni jika anda order sekarang.

Dan apa yang lagi best

Produk ini mempunyai jaminan pulangan wang 100% tanpa banyak soal.

money-back-guarantee-graphy-finance-badge-others-png-clip-art

Kami sangat yakin Tablet Genius Hi-Q mampu membantu perkembangan minda anak anda. Sudah tiba masanya untuk anda katakan YA untuk membantu anak-anak dalam meningkatkan prestasi pembelajaran mereka.

Oleh sebab itu, kami akan menjamin wang anda dikembalikan 100% tanpa soal sekiranya produk ini tidak dapat membantu anda.

So...tunggu apa lagi?

Pilih pakej anda dibawah dan order sekarang sebelum terlambat!

Peluang Terakhir! Promo Tamat Dalam…


Jom dapatkan dengan harga DISKAUN
dan bonus FREEGIFT ini

Sila klik button order sekarang di bawah untuk tempahan

Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa. Selepas itu anda perlu bayar RM130 dan tiada bonus akan diberikan.

Penghantaran
Pantas!

1-3 Hari Bekerja menggunakan Kurier J&T

100% Jaminan Pulangan Wang!

Sekiranya tidak berpuas hati dengan produk

Ramai Berpuas Hati!

Produk berkualiti & banyak feedback positif

Soalan-soalan lazim yang customer kami selalu tanya?

Hi-Q adalah produk yang dirumus khas menggunakan teknologi nano kaya dengan garam galian yang baik untuk membantu perkembangan fungsi otak justeru meningkatkan potensi minda anak.

Berbeza dengan produk lain Hi-Q adalah produk yang di hasilkan tanpa dadah dan kesan sampingan, mendapat pengiktirafan oleh Kementerian kesihatan Malaysia (KKM) serta disahkan HALAL oleh JAKIM.

Hi-Q mengandungi 60 biji tablets dalam satu botol yang boleh tahan sehingga 1 bulan (30hari). Ianya mengandungi garam galian yang baik untuk membantu perkembangan minda anak

Perasa tablet ini adalah perasa original.
Walaupun perasa original ramai kanak-kanak suka sebab rasanya manis dan sedap

Hi-Q sesuai untuk semua peringkat umur dari kanak-kanak hingga dewasa.

Keberkesanan bergantung pada keupayaan badan individu untuk memproses nutrien yang tedapat dalam Hi-Q. Ada yang cepat mendapat kesan positif dan ada juga yang mengambil masa 2 minggu.

Hi-Q mengandungi 60 biji tablets dalam satu botol yang boleh tahan sehingga 1 bulan (30hari) jika di ambil secara konsisten mengikut cara makan yang di sarankan.

Ya. Hi-Q mendapat pengiktirafan dari KKM dan juga Mendapat Kelulusan Halal dari JAKIM.

HI-Q berasal dari gabungan 5 garam mineral dan anti oksida yg diperoses dgn teknologi nano berfungsi membantu meningkatkan bekalan oksigen pada sel otak agar lebih segar dan bertenaga serta berfungsi pada tahap optimum

  • Kalium Phosphoricum (12x) 10mg
  • Magnesium Phosphoricum 6) (12x) 10mg
  • Ferrum Phosphoricum (12x) 10mg
  • Natrium Phosphoricum (12x) 10mg
  • Calcarea phosphoricum (12x) 10mg
  • lactose 50mg

( InsyaAllah)

šŸŽ“Meningkatkan minat belajar menyebabkan anak ingin belajar tanpa rasa jemu

šŸŽ“Meningkatkan tumpuan otak (fokus) seterusnya anak dapat menyerap segala ilmu yang diajar cikgu di sekolah

šŸŽ“Meningkatkan daya ingatan bagi membolehkan anak mendapat tempat yang terbaik dalam peperiksaan

šŸŽ“Mudah faham bila belajar tanpa perlu mengulagi topik tertentu berulang kali

šŸŽ“Anak mudah bangun pagi tanpa terjerit-jerit untuk mengejutkan anak yang susah bangun pagi setiap hari

šŸŽ“Anak lebih mendengar kata seterusnya lahirlah anak yang soleh dan solehah

šŸŽ“Menambah tenaga dalam badan bagi anak yang selalu tertidur ketika belajar

šŸŽ“Memberi kefasihan kpd kanak2 yg pelat

šŸŽ“anak suka membaca tanpa disuruh

šŸŽ“anak cekap dlm matematik

šŸŽ“anak mudah menghafal terutamanya doa dan Al Quran

šŸŽ“ank rajin ke sekolah

šŸŽ“antibodi anak bertambah kuat dan sembuh dari batuk yang lama

Alhamdulillah dah banyak yang mendapat kesan positif lepas mengamalkan HI-Q. Boleh tengok testimoni kat sini…Ā https://t.me/geniusmanjakutestimoni

Ya. Semua orang boleh makan Hi-Q tanpa ragu-ragu. Kami juga banyak menerima banyak tempahan dari non-muslim terutama dari Sabah dan Sarawak.

HI-QĀ tiada kesan sampingan atau pantang larang makanan atau minuman.Ā Tapi demi mendapat kesan yang cepat dan efektif kami galakkanĀ supaya mengurangkan pegambilan makanan ringan bagi memastikanĀ HI-QĀ bertindak lebih cepat dan berkesan.

  • Elakkan terdedah dengan cahaya matahari & Haba yang keterlaluan. Simpan dalam suhu bilik
  • Elakkan makan bersama minuman berkafien seperti kopi & Nescafe.( Jarakkan masa pengambilan )
  • Dilarang menyimpan HI-Q dalam peti sejuk

Penghantaran akan di buat setiap hari menggunakan Kurier J&T.

Proses penghantaran InshaAllah mengambil masa 3-5 hari bergantung pada kawasan.

Tracking NumberĀ boleh di semak pada facebook page “Geniusmanjaku Tracking” selepas pukul 5pm pada hari yang sama.

CARA MAKAN -TABLET HI-Q (kunyah/hisap/kemam)

1 hingga 3 tahun
– 1 biji pada waktu pagiĀ 

– utk kesan yg lebih cepat makan 1 biji pagi dan 1 biji malam

4 ke 12 tahun atas
– 1 biji pagi 1 biji malam

12 tahun ke atasĀ 
– 2 biji pagi 2 biji malam

Note :Ā ubat ni tak da kesan negatif kalau ambil lebih

Untuk Anak yang tidak dengar kata : 2 biji pagi 2 biji malam
Perasa tablet ini adalah perasa original.Ā 
Walaupun perasa original ramai kanak-kanak suka sebab rasanya manis dan sedap.