Kami nak bagi FREEGIFT PERCUMA untuk anda. Teruskan bacaan sampai habis

INI KISAH BENAR!!

HANYA DENGAN 2 BIJI SEHARI, ANAK ANDA AKAN GENIUS...
INSHAALLAH

SUDAH RAMAI ANAK-ANAK YANG KAMI BANTU , ANAK ANDA TAKKAN NAK BIARKAN MACAM ITU SAHAJA ?

Anak ada 5 Masalah ‘Terbesar’ 

seperti dibawah…

Lemah ingatan, Tidak Fokus Belajar, Susah Bangun Pagi, Tak dengar Kata, Malas Belajar

Dah banyak kami dengar luahan dari hati ke hati ibubapa, ada yang dah beribu duit habis untuk supplement anak, dah cuba pil tablet dan minum jus itu ini, tapi tak ada perubahan jugak? Masih ditahap yang sama

Anak Lemah Ingatan
Anak Malas Belajar
Anaka Susah Bangun Pagi
Anak Lambat Bercakap
Anak Selalu Gagal Dalam Periksa

JANGAN RISAU SEBAB KAMI DAH JUMPA FORMULANYA...

Lebih daripada

0

 Botol Terjual Sejak Pelancarannya!

Lebih 80% pengguna HI-Q memberikan Feedback/Testimoni Positif dan ini Menjadikan ianya Pilihan Utama untuk Supplement Tambahan Anak-Anak

100% Selamat Lulus KKM

(No.Rujukan : MAL20032113TC)

&

Mendapat Pensijilan Halal dari Jakim

Tak Percaya? Video perkongsian Ibubapa ini bakal mengubah “kepercayaan” anda!

Selepas Guna Hi-Q... InsyaAllah

  • Anak akan lebih tajam ingatan
  • Anak lebih rajin belajar
  • Anak lebih dengar kata
  • Anak mudah bangun pagi
  • Anak cemerlang dalam peperiksaan
  • Antibodi anak bertambah kuat

Formulasi Khas dengan Nano Teknologi, untuk minda anak

Siapa yang patut guna tablet
minda Hi-Q?
  • Anak yang susah bangun pagi
  • Tak minat belajar
  • Tak fokus dalam kelas
  • Tak dengar kata ibubapa
  • Sering lupa apa yang dihafal
  • sering tertidur ketika belajar
  • Sukar menghafal
  • Lemah matematik
  • Prestasi belajar tak ada peningkatan

100% Patuh Piawaian Farmaseutikal Kebangsaan

Tablet Genius Hi-Q telah melepasi ujian klinikal KKM dan terbukti tiada bahan-bahan berbahaya

1 Botol Tahan untuk sehingga 1 bulan

1 Botol Tablet Genius Hi-Q mengandungi 60 biji tablet.

Berikan Tenaga untuk Fokus

Menambah tenaga untuk anak yang selalu tertidur ketika belajar

Perisa original disukai kanak-kanak

Walaupun perasa original ramai kanak-kanak suka sebab rasanya manis dan sedap

Botol baru yang lebih kecil

Botol baru yang lebih kecil dan mudah dibawa

Betul ke Tablet Genius Hi-Q ni Berkesan?

Lihat apa kata pengguna kami beberapa hari yang lepas...

10/10

Lebih 80% memberikan feedback yang positif

Hari ini anda SANGAT SANGAT BERTUAH bila anda order sekarang...

Jika anda Order Sekarang, anda akan dapat FREEGIFT MISTERI Dan KOS POS Secara PERCUMA!

Freegift ini hanya akan diberi jika order di laman ini sahaja. Anda akan dapat freegift ni jika anda order sekarang.

DAN APA YANG PALING BEST SEKALI !!

Produk ini mempunyai jaminan pulangan wang 100% tanpa banyak soal.

money-back-guarantee-graphy-finance-badge-others-png-clip-art

Kami sangat yakin Tablet Genius Hi-Q mampu membantu perkembangan minda anak anda. Sudah tiba masanya untuk anda katakan YA untuk membantu anak-anak dalam meningkatkan prestasi pembelajaran mereka.

Oleh sebab itu, kami akan menjamin wang anda dikembalikan 100% tanpa soal sekiranya produk ini tidak dapat membantu anda.

Tunggu Dulu! Ada berita baik lagi..

Anda order sekarang dan bayar pada posmen DHL ketika barang sampai.
(COD)

Beesstt gilerr kan?

Anda takut barang tak dapat bila buat
tempahan?

Takpe jangan risau. Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti.

So...tunggu apa lagi?

Pilih pakej anda dibawah dan order sekarang sebelum terlambat!

Peluang Terakhir! Promo Tamat Dalam…

Jom dapatkan PROMO COMBO dengan harga DISKAUN
dan bonus FREEGIFT ini

Sila klik button order sekarang di bawah untuk tempahan

Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa. Selepas itu anda perlu bayar RM130 dan tiada bonus akan diberikan.

ANDA SANGAT BERTUAH JIKA ANDA ORDER SEKARANG!! SEBAB SAYA NAK BAGI FREE GIFT SPECIAL SEPERTI GAMBAR DI BAWAH

Peluang Terakhir! Promo Tamat Dalam…

RANDOM FREE GIFT YANG ANDA AKAN DAPAT!!
BERDASARKAN STOK YANG MASIH ADA

Penghantaran
Pantas!

1-3 Hari Bekerja menggunakan Kurier DHL

100% Jaminan Pulangan Wang!

Sekiranya tidak berpuas hati dengan produk

Ramai Berpuas Hati!

Produk berkualiti & banyak feedback positif

Soalan-soalan lazim yang customer kami selalu tanya?

Hi-Q adalah produk yang dirumus khas menggunakan teknologi nano kaya dengan garam galian yang baik untuk membantu perkembangan fungsi otak justeru meningkatkan potensi minda anak.

Berbeza dengan produk lain Hi-Q adalah produk yang di hasilkan tanpa dadah dan kesan sampingan, mendapat pengiktirafan oleh Kementerian kesihatan Malaysia (KKM) serta disahkan HALAL oleh JAKIM.

Hi-Q mengandungi 60 biji tablets dalam satu botol yang boleh tahan sehingga 1 bulan (30hari). Ianya mengandungi garam galian yang baik untuk membantu perkembangan minda anak

Perasa tablet ini adalah perasa original.
Walaupun perasa original ramai kanak-kanak suka sebab rasanya manis dan sedap

Hi-Q sesuai untuk semua peringkat umur dari kanak-kanak hingga dewasa.

Keberkesanan bergantung pada keupayaan badan individu untuk memproses nutrien yang tedapat dalam Hi-Q. Ada yang cepat mendapat kesan positif dan ada juga yang mengambil masa 2 minggu.

Hi-Q mengandungi 60 biji tablets dalam satu botol yang boleh tahan sehingga 1 bulan (30hari) jika di ambil secara konsisten mengikut cara makan yang di sarankan.

Ya. Hi-Q mendapat pengiktirafan dari KKM dan juga Mendapat Kelulusan Halal dari JAKIM.

HI-Q berasal dari gabungan 5 garam mineral dan anti oksida yg diperoses dgn teknologi nano berfungsi membantu meningkatkan bekalan oksigen pada sel otak agar lebih segar dan bertenaga serta berfungsi pada tahap optimum

  • Kalium Phosphoricum (12x) 10mg
  • Magnesium Phosphoricum 6) (12x) 10mg
  • Ferrum Phosphoricum (12x) 10mg
  • Natrium Phosphoricum (12x) 10mg
  • Calcarea phosphoricum (12x) 10mg
  • lactose 50mg

( InsyaAllah)

🎓Meningkatkan minat belajar menyebabkan anak ingin belajar tanpa rasa jemu

🎓Meningkatkan tumpuan otak (fokus) seterusnya anak dapat menyerap segala ilmu yang diajar cikgu di sekolah

🎓Meningkatkan daya ingatan bagi membolehkan anak mendapat tempat yang terbaik dalam peperiksaan

🎓Mudah faham bila belajar tanpa perlu mengulagi topik tertentu berulang kali

🎓Anak mudah bangun pagi tanpa terjerit-jerit untuk mengejutkan anak yang susah bangun pagi setiap hari

🎓Anak lebih mendengar kata seterusnya lahirlah anak yang soleh dan solehah

🎓Menambah tenaga dalam badan bagi anak yang selalu tertidur ketika belajar

🎓Memberi kefasihan kpd kanak2 yg pelat

🎓anak suka membaca tanpa disuruh

🎓anak cekap dlm matematik

🎓anak mudah menghafal terutamanya doa dan Al Quran

🎓ank rajin ke sekolah

🎓antibodi anak bertambah kuat dan sembuh dari batuk yang lama

Alhamdulillah dah banyak yang mendapat kesan positif lepas mengamalkan HI-Q. Boleh tengok testimoni kat sini… https://t.me/geniusmanjakutestimoni

Ya. Semua orang boleh makan Hi-Q tanpa ragu-ragu. Kami juga banyak menerima banyak tempahan dari non-muslim terutama dari Sabah dan Sarawak.

HI-Q tiada kesan sampingan atau pantang larang makanan atau minuman. Tapi demi mendapat kesan yang cepat dan efektif kami galakkan supaya mengurangkan pegambilan makanan ringan bagi memastikan HI-Q bertindak lebih cepat dan berkesan.

  • Elakkan terdedah dengan cahaya matahari & Haba yang keterlaluan. Simpan dalam suhu bilik
  • Elakkan makan bersama minuman berkafien seperti kopi & Nescafe.( Jarakkan masa pengambilan )
  • Dilarang menyimpan HI-Q dalam peti sejuk

Penghantaran akan di buat setiap hari menggunakan Kurier DHL

Proses penghantaran InshaAllah mengambil masa 3-5 hari bergantung pada kawasan.

Tracking Number boleh di semak pada facebook page “Geniusmanjaku Tracking” selepas pukul 5pm pada hari yang sama.

CARA MAKAN -TABLET HI-Q (kunyah/hisap/kemam)

1 hingga 3 tahun
– 1 biji pada waktu pagi 

– utk kesan yg lebih cepat makan 1 biji pagi dan 1 biji malam

4 ke 12 tahun atas
– 1 biji pagi 1 biji malam

12 tahun ke atas 
– 2 biji pagi 2 biji malam

Note : ubat ni tak da kesan negatif kalau ambil lebih

Untuk Anak yang tidak dengar kata : 2 biji pagi 2 biji malam
Perasa tablet ini adalah perasa original. 
Walaupun perasa original ramai kanak-kanak suka sebab rasanya manis dan sedap.